Poziv za pomoć pri pronalasku nestalog lica :: Semberija INFO ::

 

Poziv za pomoć pri pronalasku nestalog lica


Policijska uprava Bijeljina poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj Policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona „122“.
 
Naime, Policijskoj stanici Bijeljina2,   prijavljen je nestanak lica sa fotografije, Pero Petković, rođen 1950. godine, nastanjen u mjestu Popovi, koji se udaljio od porodične  kuće. Na osnovu izjave prijavitelja – brata, radi se o dezorijentisanom i bolesnom licu, visine oko 170 cm, težine oko 65 kilograma, sijede karte kose-ošišan sa visokim zaliscima, oči svijetle. Na sebi je imao majicu kratkih rukava sive boje, trenerka donji dio crne boje, plave papuče i crne kratke čarape.
 
Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.
 
Treći dan za redom u toku je uža i šira pretraga terena u mjestu Popovi, gdje pored policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina učestvuju i pripadnici Gorske službe, Civilne zaštite, porodica i mještani.
 
 
PORTPAROL
 Aleksandra Marić