HUMANITARNA AKCIJA"BAZAR BEZ PARA" :: Semberija INFO ::

 

HUMANITARNA AKCIJA"BAZAR BEZ PARA"


U organizaciji Aktiva žena Socijalističke partije GO Bijeljina, u prostorijama partije u toku je tradicionalna humanitarna akcija „Bazar bez para“. U naredna tri dana, svi koji posjete Bazar, moći će izabrati nešto od ponuđenih stvari što im je potrebno, a trenutno nisu u mogućnosti da ih obezbijede.

U „Bazaru bez para“, u ponudi je širok izbor izbor odjeće i obuće ,igračaka, opreme za bebe i raznih malih kućanskih aparata.

-Pozivamo sve naše sugrađane da posjete „Bazar bez para“, jer je ovo lijep i jednostavan način da razmijenimo stvari koje nam nisu trenutno potrebne, odnosno da osmijeh i lijepu riječ razmijenimo za nešto što u ovom trenutku može biti korisno bilo kome od nas – posuđe, posteljinu, zavjese, tepihe.. Osim toga naše članice biće u prostorijama partije naredna tri dana, u periodu od 12:00 do 15:00 časova ,što je za nas jako važno, jer ćemo biti u prilici da sa svima koji dođu. uz kafu porazgovaramo o svakodnevnim problemima“, navela je Suzane Stojanović, šefa povjereništva Aktiva žena SP Bijeljina.



Ona se zahvalila svim članicama Aktiva žena i simpatizerima partije koji su se uključili u ovu akciju i time obezbijedili da „Bazar bez para“ bude dobro snadbjeven , a sve što ostane poslije Bazara, biće podijeljeno ugroženim porodicama u Semberiji.
 
Semberija info