Osnovna škola Dvorovi: Čestitke najboljim učenicima :: Semberija INFO ::

 

Osnovna škola Dvorovi: Čestitke najboljim učenicima



Direktor JU Osnovna škola "Dvorovi" Čedo Janković čestitao je našim maturantima Milanu Ivanoviću, Sretenu Vasiljeviću, Heleni Šukurmi i Borislavi Perić, učenicima koji su dobili diplomu ,,Vuk Karadžić`` i učenici Borislavi Perić koja je pored dobijanja diplome ,,Vuk Karadžić“ proglašena i učenikom generacije.

Pedagog škole , Jelica Zekić je istakla da joj je drago da su u školi stekli prijateljstva koja će trajati cijelog života i bez obzira da li će im se putevi ukrštati ili ne , znaju da će uvijek imati osobu kojoj se mogu obratiti za pomoć ukoliko im bude trebala. Imati osobu od povjerenja i dobrog druga i prijatelja, mnogo je važnije od materijalnih stvari kojima, nažalost, teži današnji svijet“.

Direktor je čestitao učenicima na postignutom uspjehu, uloženom trudu i radu ,odricanju koji su iskazali kroz izuzetan uspjeh i rezultate nadajući se da će i drugi učenici krenuti njihovim stopama.

​,,Roditelji, učitelji, nastavnici uložili su napor u vaše školovanje, prepoznali neke vaše sposobnosti, a na vama je da i dalje tražite one vještine i znanja koja će dokazivati da ste jedinstveni, puni samopouzdanja, radoznali, kreativni i istrajni. Mi smo tu da vam pomognemo, damo dobar savjet, ali je sve ostalo na vama” , rekao je direktor škole. On im je uručio i prigodne poklone , poželio im puno uspjeha u životu i daljem školovanju , a čestitke je uputio i njihovim roditeljima, nastavnicima i učiteljima.