Večeras maturu proslavljaju učenici Ekonomske škole - Duško Đurić: Generacija - ponos Ekonomske škole :: Semberija INFO ::

 

Večeras maturu proslavljaju učenici Ekonomske škole - Duško Đurić: Generacija - ponos Ekonomske škole


Večeras maturu proslavljaju učenici Ekonomske škole, njih ukupno 149, kaže direktor ove škole Duško Đurić, ističući da je ovo još jedna sjajna generacija učenika koji završavaju Ekonomsku školu.

“Da ne bude neskromno, to je rezultat rada i nas profesora koji smo s njima proveli pune četiri godine. U mom direktorskom mandatu ovo je jedna od najboljih generacija. Ostvarili su značajne iskorake u vannastavnim aktivnostima i slobodno mogu reći da je ovo generacija koja je ponos Ekonomske škole. Većina njih će nastaviti školovanje i na taj način će ovom gradu dati neki svoj maksimalni doprinos”.


 
Đurić kaže da je riječ o izuzetno ambicioznim, vrijednim mladim ljudima koji već sada znaju šta će studirati i kako će dalje nastaviti svoje školovanje.
 
“Završili su struke: Ekonomija, Pravo i Trgovina, dok su  zanimanja poslovno - pravni, ekonomski, bankarski, trgovački i poslovno - informatički tehničar. Poslovno - informatički smjer je izuzetno dobar izbor, mnogi će nastaviti studiranje i obrazovati se za programere”, kaže profesor Duško Đurić, direktor Ekonomske škole.
 
 Učenici Ekonomske škole kažu da će iz srednje škole ponijeti prelijepe uspomene, puno znanja, korektan odnos profesora prema učenicima, uz izraženu želju da im mpomognu i prenesu što više znanja.


 
Andrea Perić, poslovno - pravni tehničar planira da upiše ekonomiju u Novom Sadu, Sanida Berbić, bankarski tehničar, planira da upiše ekonomiju u Bijeljini.



(Semberija Info)