PDP Bijeljina: Podrška Petroviću :: Semberija INFO ::

 

PDP Bijeljina: Podrška Petroviću


-Nakon najave koalicije „Dogovor za Bijeljinu“ da će na narednoj sjednici Skupštine grada Bijeljina pokrenuti proceduru za opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića, izražavamo protivljenje takvoj neodgovornoj inicijativi koja je plod političke mržnje, te pružamo punu podršku gradonačelniku Petroviću koji je u prethodne dvije godine pokazao kako se ozbiljno, odgovorno i časno vodi grad'', saopšteno je iz Gradskog odbora PDP-a Bijeljina.

U saopštenju se navodi da je PDP-ov odbor u Bijeljini na istoj poziciji kao 2020. godine, kada je Ljubiša Petrović pobijedio u trci za gradonačelnika.

- Petrović je opravdao povjerenje građana koji su ga u ogromnom broju birali za gradonačelnika, što je najvažnije u politici. U slučaju da neodgovorne političke strukture koje ne žele dobro našem gradu istraju na pokretanju opoziva, gradonačelnik će imati jednaku podršku PDP-a Bijeljina, kao i 2020. godine kada je ostvarena veličanstvena pobjeda. Takođe, saradnja gradskih odbora PDP-a i SDS-a u Bijeljini je višegodišnja, odlična i pobjednička i kao takva će se nastaviti'', navode u Gradskom odboru PDP Bijeljina.

Iskazana je uvjerenost da potencijalni opoziv neće proći.
 
- Svjesni smo da je Bijeljina trn u oku režimu, ali smo spremni da odgovorimo na sva podmetanja i pokušaje da ovladaju našim gradom. Ako im je pobjeda Ljubiše Petrovića 2020. godine bila iznenađenje, tek će se negativno iznenaditi, ukoliko, zaista, dođe do besmislenog referenduma o povjerenju gradonačelniku'', poručuju u saopštenju za javnost iz bijeljinskog odbora PDP-a.