BANjA DVOROVI OBILjEŽILA KRSNU SLAVU :: Semberija INFO ::

 

BANjA DVOROVI OBILjEŽILA KRSNU SLAVU


Lomljenjem slavskog kolača, u "Banji Dvorovi" je obilježena  krsna slava ove banjsko-rekreativne ustanove, Sveti prvomučenik i arhiđakon Stefan. Ovaj svečani čin obavili su sveštenik Srpske pravoslavne crkve, kum slave Diko Ivanić i direktor "Banje Dvorovi" Milorad Zekić, sa zaposlenim u Banji Dvorovi, te poslovnim saradnicima i prijateljima ustanove. Čestitajući slavu zaposlenim u Banji Dvorovi, Zekić je i svim građanima Republike Srpske, čestitao Dan Republike-9. januar. On je izrazio nadu da će sve planirano u ovoj ustanovi, biti i realizovano. 



- Vjerujem u perspektivu ove ustanove i nadam se da ćemo u ovoj godini imati dovoljno posla, kao i dobru turističku sezonu, kako bismo nastavili sa napretkom, ali i da pronađemo najbolje rješenje za revitalizaciju i proširenje kapaciteta. Očekujemo da će nadležni u Gradskoj upravi imati sluha za ovu ustanovu, koja zaslužuje da bude nosilac banjskog turizma ne samo ove regije, nego i šire", rekao je Zekić.



On je naglasio da za Banju Dvorovi postoje kvalitetna  rješenja, ali je evidentan nedostatak volje osnivača, da se to riješi na dobrobit svih.                  
- Nadam se da će se to promijeniti u ovoj godini i da će razvoj Banje biti vidan", istakao je Zekić.


Semberija info - O. Stjepanović