SAOPŠTENjE ZA JAVNOST GRADSKOG ODBORA SNSD BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST GRADSKOG ODBORA SNSD BIJELjINA


Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, umjesto da se pozabavi svojim primarnim poslovima po funkciji, on se zanima populističkom politikom, a u prilog tome je i najnovija izjava kako će imenovati ženu na poziciju zamjenika gradonačelnika.

Ničim izazvan, gradonačelnik Petrović se sjetio da promoviše priču o pravima žena, nudeći tobožnje epohalno otkriće, sve sa ciljem da pokaže koliko je human i dušebrižan i da sebi i svojim preplaćenim saradnicima donese poneku simpatiju dijela javnosti.

Isti taj gradonačelnik do sada nije pokazao veliku naklonost prema nježnijem polu, jer svakodnevna maltretiranja jednog broja zaposlenih službenica i mobing od strane moćnih šefova u Gradskoj upravi, do sada nisu zanimali pomenutog borca za ljudska prava.

Da je u osnovi populistička politika kojom se razmeće gradonačelnik Petrović, govore i njegova reagovanja u vezi kolapsa lokalnih komunalnih preduzeća, kada je umjesto spremnosti da riješi nagomilane probleme, krenuo sa optuživanjem političkih neistomišljenika.
Doduše, s obzirom na najnovija zapošljavanja poznatih dama u svoj Kabinet, možda gradonačelnik misli baš na njih i novu funkciju, jer bi i time pokazao da ga stručnost i dobronamjernost prema sugrađanima naročito ne interesuju.
Gradski odbor SNSD Bijeljina, poziva gradonačelnika Ljubišu Petrovića da se vrati u realne okvire i prestane sa svim opstrukcijama koje ometaju prosperitet Semberije i Republike Srpske, dok ne bude kasno, jer tada će populizam i njemu da se vrati kao bumerang.

Gradonačelniče, prestani sa zloupotrebama narodne volje i poštuj odluku glasača, jer Koalicija „Dogovor za Bijeljinu“ sa preko 40 hiljada glasova i dvotrećinskom većinom u Skupštini smatra da je krajnje vrijeme da konačno izaberemo načelnike odjeljenja i zamjenika gradonačelnika. Odbornici naše koalicije će, kao i do sada, podržati svaki dogovor, koji je u interesu naših građana.

Naš poziv na saradnju po ovim pitanjima ostaje otvoren, a Vi ćete svojim postupcima pokazati u čijem interesu radite'', navedeno je u saopštenju za javnost Gradskog odbora SNSD Bijeljina.