DVOROVI: UHAPŠENI ZBOG KRAĐE U MATIČNOM UREDU, POLICIJA KOD NjIH PRONAŠLA OBRASCE ZA VJENČANE LISTOVE :: Semberija INFO ::

 

DVOROVI: UHAPŠENI ZBOG KRAĐE U MATIČNOM UREDU, POLICIJA KOD NjIH PRONAŠLA OBRASCE ZA VJENČANE LISTOVE


Foto
Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, danas su u Dvorovima kod Bijeljine lišili slobode lica M.R. i M.S. državljane Republike Srbije, saopšteno je iz PU Bijeljina.

"Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, posupali su po prijavi građanina koji je prijavio da je u ulici Karađorđeva u Dvorovima, uočio dva NN muška lica koja ulaze u prostorije matičnog ureda koji se nalazi na navedenoj adresi. Po zaprimljenoj prijavi odmah su postupili policijski službenici koji su na licu mjesta zatekli lica M.R. i M.S. sa blanko obrascima (izvodi iz matične knjige rođenih, umrlih, vjenčanih, kao i uvjerenja o državljanstvu)", saopšteno je iz policije.

Dodaju da su takođe na licu mjesta pronađeni i predmeti koji su služili kao sredstva za izvršenje krivičnog djela „Teška krađa“.

"Nad licima lišenim slobode trenutno je u toku kriminalistička obrada. Nakon dokumentovanja predmeta, lica M.R. i M.S. će uz Izvještaj o počinjeniom krivičnom djelu „Teška krađa“ od strane policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina 2, biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini", navodi se u saopštenju PU Bijeljina.

(Info Bijeljina)