NOVOGODIŠNjI PRIJEMI SE NASTAVLjAJU :: Semberija INFO ::

 

NOVOGODIŠNjI PRIJEMI SE NASTAVLjAJU


Prijem za predstavnike medijskih kuća

Novogodišnji prijemi se nastavljaju i dalje. Predstavnici Gradske uprave su  danas  upriličili  još jedan novogodišnji prijem, ovoga puta  on je posvećen predstavnicima medijskih kuća iz Bijeljine, a i regiona.
Gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović, zahvalio se prisutnima i poželio dobro zdravlje i izrazio želju za dalju korektnu saradnju kada su u pitanju Gradska uprava i mediji. Da se građani, odnosno javnost blagovremeno, pravovremeno i objektivno informiše. Da svaki čovjek koji čita, sluša ili gleda bude informisan na onaj pravi način i da nije uzalud rečeno da su mediji „sila“.


-Mediji su, i u toku 2021. tekuće godine pokazali da su spremni da odgovore izazovima, da svaki čovjek na području našeg grada bude informisan, upravo je to jedna snaga i značaj medija. Vaš rad iz minuta u minut, iz sata u sat, samo govori koliko je vaša profesija požrtvovana, koliko ste izloženi raznoraznim izazovima i opasnostima. Sa vama dan počinje uz jutarnju kafu, a završava se prije počinka. Nadam se da ćemo se družiti i sljedeće 2022. godine i da ćemo sigurno svi zajedno doprinijeti boljoj informisanosti naših građana, a ujedno i boljem životu u našem gradu“, završava Petrović.

Aleksandar Đurđević, predsjednik Gradske skupštine Bijeljina, zahvalio    se na dobroj saradnji sa medijima i izrazio želju da se ona i dalje nastavi.

-Bijeljina je grad koji se može pohvaliti velikim brojem ozbiljnih medija. Tu smo u rangu sa Banjalukom, možda čak i sa Sarajevom, to je svima nama na ponos. To moramo njegovati i podržavati. Mnoge dobre i lijepe priče su dobile pažnju u toku ove godine, upravo zbog medija, ali i negativne priče, ukazivanje na probleme je doprinijelo da se ti problemi stave na pijedestal i da se doprinese riješavanju problema“, zaključuje Đurđević. 

Semberija info