U KK „BUDUĆNOST“ STIGLO VELIKO POJAČANjE :: Semberija INFO ::

 

U KK „BUDUĆNOST“ STIGLO VELIKO POJAČANjE


Nakon angažovanja novog trenera u bijeljinskom prvoligašu su nastavili u pravcu formiranja ekipe koja će do kraja prvenstva jurišati na titulu prvaka Prve košarkaške lige Republike Srpske. Za sve domaće i regionalne ljubitelje košarke dovoljno će biti reći - Milivoje BatoBožović.

-Sa ponosom možemo reći da je za naš klub potpisao jedan od najboljih igrača koji su igrali u ovom rangu.Božovića ne treba puno predstavljati.Igrač koji je godinama najbolji ili jedan od najboljih igrača Premijer lige BiH. Iako je imao brojne ponude,Bato je prepoznao jednu zdravu priču i potpisao za naš klub.

Ovo je najzvučnije pojačanje u istoriji našeg kluba.Dobrodošao u plavo - crvenu porodicu“ oglasili su se iz Košarkaškog kluba „Budućnost“.
 
Milivoje Božović je rođen 15. decembra 1985. godine u Nikšiću. Visok je2,10 metara. Igra na poziciji krilnog centra.Profesionalnu košarkašku karijeru je započeo 2003. godine i do sada je, između ostalih nastupao za beogradski KK „Lavovi 063“, KK „Mega Baket“, OKK „Beograd“, KK „Hemofarm“ iz Vršca, podgoričku „Budućnost VOLI“, KK „Vojvodina“. Igrao je i u košarkaškim ligama Italije, Rumunije i Mađarske da bi posljednjih sezona bio važan faktor pod koševima Premijer lige BiH. Branio je boje KK „Kakanj“, tuzlanske Slobode i zeničkog Čelika odakle je i došao u Bijeljinu.

Dolazak Josipa Pandže na čelo struke KK „Budućnost“ bio je važan momenat u jučerašnjem Batinom potpisivanju za bijeljinski klub.Saradnja Pandže i Božovića krenula je u Kaknju, da bi se preko Slobode, nastavila u Čeliku i, evo Budućnosti. Odlične partije Božović je pružao u Kaknju i u Tuzli. Publika je jako dobro znala cijeniti njegove igre i pristup.

-Cilj kluba je oko Božovića, koji je igrački i ljudski temelj kluba, okupljati mlade igrače iz cijele BiH”, izjavio je Josip Pandža prilikom Božovićevog potpisivanja za KK „Čelik“.

Ne sumnjamo da će ovaj dvojac isti cilj imati i u Bijeljini.

Semberija info