TC VERNO – NOVI TRŽNI CENTAR U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

TC VERNO – NOVI TRŽNI CENTAR U BIJELjINI


Bijeljina je bogatija za još jedno mjesto na kojem građani mogu kupiti kvalitetne potrepštine za baštu i domaćinstvo. Trgovački centar „Verno“ je mjesto na kojem sve zainteresovane u periodu od 19 - 22. avgusta očekuju fantastične akcije, popusti do 50%, prezentacije uređaja, nagradna igra kao i poklon za sve kupce.

TC „Verno“ posluje pod krovom kompanije „Agromehanika komerc“. Uz novootvoreni centar u Bijeljini na području Republike Srpske funkcionišu tri njihova tržna centra (Banja Luka, Gradiška, Brčko). Pored toga, posjeduju i devet maloprodajnih objekata pod nazivom „Agromehanika“ u kojima se mogu kupiti kvalitetne mašine i repromaterijali iz oblasti baštenskog programa. Za razliku od maloprodajnih objekata, u TC „Verno“ se pored baštenskog može naći i kućanski program sa preko 25.000 proizvoda na jednom mjestu. 



-Tržište Bijeljine ima veliki potencijal. Bili smo i ranije prisutni na ovom tržištu putem naših poslovnih saradnika. Međutim, već nekoliko godina smo pripremali teren za otvaranje ovog tržnog centra. Pripreme su bile obimne jer ozbiljno tržište zahtjeva ozbiljne pripreme. I evo, novi prodajni objekat je otvoren i sad idemo u nove pobjede“, rekao je Dario Garić, regionalni menadžer u kompaniji „Agromehanika komerc“.

Primarni zadatak novog prodajnog objekta u Bijeljini biće proširenje i očuvanje mreže kupaca kao i širenje prodajnog asortimana. Pored Premium segmenta u okviru kojeg se mogu nabaviti poznate marke „MTD“, „Stihl“, „Alko“, „Cub Cadet“, „Kärcher“, „Bosch“ i druge, Agromehanika posjeduje i vlastiti brend „Sonic“ u okviru koga se mogu pronaći proizvodi poput potrošnog materijala, silka, ulja, sve do motokultivatora. 



TC „Verno“ se nalazi u Ulici Stefana Dečanskog br.119 (pored benzinske pumpe „Gasprom“).

Semberija info