Promocija talenata Grada Bijeljine u Centru za kulturu: Najbolji treba da budu uzor drugima :: Semberija INFO ::

 

Promocija talenata Grada Bijeljine u Centru za kulturu: Najbolji treba da budu uzor drugima


U bijeljinskom Centru za kulturu večeras je održana promocija talenata Grada Bijeljine. Talenti su u oblasti sporta, kulture, obrazovanja, a među njima i oni koji su dobili nagrade na brojnim takmičenjima.

Među bijeljinskim talentima je i Magdalena Savić, učenica bijeljinske Gimnazije “Filip Višnjić”,  matematičarka i fizičarka sa brojnim nagradama, a svira i klavir i bavi se sportom.Ona je za portal “Semberija.info” izjavila da će i u narednom periodu dati sve što može da predstavi sebe i svoj grad u najboljem mogućem svjetlu.

“Mnogo mi znači podrška porodice, koju izuzetno cijenim i porodica mi je najveća podrška. Uz njih, podršku, ljubav i topao porodični dom sve je lakše”, naglasila je Magdalena Savić.

Mnogo sreće svim bijeljinskim talentima poželio je i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, koji im je poželio mnogo uspjeha u narednom periodu.Ljubica Mlađenović iz Odjeljenja za društvene djelatnisti Gradske uprave Bijeljina  rekla je da je ponosna na održavanje ove manifestacije, koja se organizuje već dugi niz godina.

Semberija info - Foto i tekst: Z.Kusmuk