GRADONAČELNIK BIJELjINE LjUBIŠA PETROVIĆ U POSJETI MZ LEDINCI :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK BIJELjINE LjUBIŠA PETROVIĆ U POSJETI MZ LEDINCI


Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine, posjetio je poslije podne bijeljinsku Mjesnu zajednicu Ledinci, gdje su ga mještani upoznali sa problemima sa kojima se suočavaju u ovoj najvećoj gradskoj mjesnoj zajednici.

Gradonačelnik je upoznat sa infrastrukturnim problemima, da postoje ulice koje, između ostalog, nemaju uličnu rasvjetu, asfalt, vodovodnu mrežu...

Mještani su pozitivno iznenađeni posjetom gradonačelnika, s obzirom da su dugi niz godina navikli da ih političari obilaze samo tokom predizbornih kampanja, nudeći sve i svašta, da bi dali “nekome svoj glas na izborima”.

Gradonačelnik Petrović oduševio se entuzijazmom mladih u ovoj MZ, naročito kada je u pitanju uređenje sportskog terena koji sami uređuju i kose, a mještani daju novac za gorivo.

Najviše zasluge za uređenje sportskog terena, na kojem svakodnevno borave osnovci i srednjoškolci, igrajući fudbal ili neki drugi sport, pri tome boraveći na svježem vazduhu, a ne uz kompjutere ili gledajući TV, ima Srđan Veljo, omladinac iz MZ Ledinci.

Mještani , pa i oni koji nemaju djecu, doniraju novac za gorivo neophodno za košenje terena.

Gradonačelnik Petrović dogovorio je sa mještanima da se svi problemi u MZ Ledinci stave na papir i da se vidi šta i u kojoj mjeri Gradska uprava može pomoći mještanima kako bi imali bolje uslove za život.

Semberija info