BIJELjINA: Svečana ceremonija na Fakultetu poslovne ekonomije :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: Svečana ceremonija na Fakultetu poslovne ekonomije


U amfiteatru Centra za visoko obrazovanje, danas je održana svečana ceremonija dodjele diploma diplomiranim ekonomistima, magistrima i masterima ekonomije.

Dodjeli su prisustvovali dekan Fakulteta poslovne ekonomije doc. dr Vesna Petrović, rektor Univerziteta  u Istočnom Sarajevu, prof.dr Milan Kulić i prorektor ovog Univerziteta prof.dr Srđan Lalić.



Rektor Univerziteta prof.dr Milan Kulić poželio je mnogo sreće svima, uz poruku da današnjim danom njihovo školovanje i obrazovanje nije završeno nego da moraju da se edukuju i da što više čitaju.

Tokom današnje svečane ceremonije, izvršena je i dodjela diploma za tri najbolja studenta u promociji, te najboljim studentima od prve do treće godine studija.

Plakete najboljim studentima

Kao student generacije upisane 2016. godine, koji je studije završio u roku sa prosjekom ocjena 9.03, a koji je dobio i plaketu Univerziteta za postignuti uspjeh u školovanju, nagrađen je student Spasoje Blagojević.

Kao drugi najbolji student nagrađena je Nataša Tomić, prosjek ocjena 9.03, a kao treći najbolji student, sa prosjekom 8.52, nagrađena je Marica Đokić.



Za postignuti uspjeh u dosadašnjem toku studija, kao najbolji studenti, nagrađeni su studenti od prve do treće godine studija za školsku 2019/2020 godinu, a to su Ognjen Rankić, kao najbolji student prve godine studija, sa prosjekom 9.63. Kao drugi najbolji sa prosjekom 9.31 nagrađen je Srećko Ilić, a na trećem mjestu je Katarina Pavlović, najbolji student treće godine studija, prosjek 9.96.   

Svečanoj promociji prisustvovali su predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević i Radiša Petrović, savjetnik gradonačelnika Bijeljine, te Ljubica Mlađenović, šef Odsjeka za obrazovanje i nauku, nevladine organizacije, omladinu i porodičnu zaštitu Grada Bijeljina.

Semberija info - Tekst i foto: Z. Kusmuk