INOVACIONI CENTAR ZA ODRŽIVI RAZVOJ BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

INOVACIONI CENTAR ZA ODRŽIVI RAZVOJ BIJELjINA


Foto
U prostorijama Inovacionog centra za održivi razvoj, danas je 16 polaznika  obuke iz oblasti grafičkog dizajna dobilo sertifikate za uspiješno završenu obuku.

Ankica Todorović, šefica Odsjeka za lokalni  ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina, zahvalila se predavaču Borjanu Divljanoviću i rekla je da je INCOR tu da pruži podršku privredi.

-Ukoliko privrednici , posluju kvalitetno, valjano i proširuju svoje djelatnosti, automatski će zapošljavati nove ljude, a to stvara nova radna mjesta. Već od danas kreće nova obuka, za novu ekipu, a nadamo se da ćemo održati kontinuitet i da ćemo što većem broju njih koji žive kod nas ostvare ono što žele“, istakla je Todorovićeva i dodala da je nakon završene obuke iz grafičkog dizajna, jedno od polaznika dobilo posao, što pokazuje njenu efektivnost.



Borjan Divljanović, predavač na obuci i vlasnik grafičkog studia „Pixel“, rekao je da su polaznici sa obuke iz oblasti grafičkog dizajna „izašli“ bogatiji za određena znanja i istakao je da je Ana Gujić, jedna od dobitnica sertifikata, nakon završene obuke iz oblasti grafičkog dizajna dobila zaposlenje u grafičkom studiju „Pixel“.

(Semberija info)