POKRET ZA BIJELjINU PREDVOĐEN MILENKOM MITROVIĆEM SNAŽNO PODRŽAO PREDSJEDNIKA VUČIĆA :: Semberija INFO ::

 

POKRET ZA BIJELjINU PREDVOĐEN MILENKOM MITROVIĆEM SNAŽNO PODRŽAO PREDSJEDNIKA VUČIĆA


Foto
U Bijeljini je osvanuo veliki broj bilborda i plakata sa snažnom porukom: ,,Pomažu nas braća da Srpska bude jača - Hvala Vučiću na podršci!''

Pored velike fotografije predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića pobrojani su samo neki od projekata koji su njegovim zalaganjem i zalaganjem Vlade Srbije i drugih srpskih institucija, realizovani ili najavljeni za realizaciju u Republici Srpskoj: škole, bolnice, putevi, mostovi, vakcine, pomoć razvoju sporta.



Iza postavljanja bilborda stoji ,,Pokret za Bijeljinu'', potvrđeno je iz ove stranke.
,,Ovo je mali gest zahvalnosti predsjedniku Vučiću i Srbiji za sva dosadašnja i buduća ulaganja u Republici Srpskoj, ali i snažna poruka da smo jedan, nedjeljiv narod koji živi na dvije strane rijeke Drine. '' rekao je predsjednik ,,Pokreta za Bijeljinu'' Milenko Mitrović pojašnjavajući razloge postavljanja bilborda sa porukom zahvalnosti.

Pokret za Bijeljinu podržava Aleksandra Vučića u borbi za predsjedničke izbore u Srbiji i poziva sve Srbe u Srpskoj da 3. aprila glasaju za njega.  

,,Pored dosljedne podrške poštovanju Dejtonskog sporazuma u slučaju Republike Srpske, Srbija je na Vučićevu inicijativu, uvela Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave kao zajednički praznik svih Srba, te redovno obilježava stradanja srpskog naroda u Jasenovcu i Oluji'' zaključuje Milenko Mitrović, predsjednik Pokreta za Bijeljinu.