Besplatna Škola plivanja za najmlađe Ugljevičane: Opština sve finansirala :: Semberija INFO ::

 

Besplatna Škola plivanja za najmlađe Ugljevičane: Opština sve finansirala


U Ugljeviku su sinoć dodijeljene diplome za uspješno završenu besplatnu obuku plivanja za 110 mališana uzrasta od pet do 10 godina.
 
Opština Ugljevik u cjelosti je finansirala Školu plivanja.
 
Trener Mladen Stevanović kaže da se devetu godinu zaredom organizuje besplatna Škola plivanja u Ugljeviku.
 
-Večeras mališani imaju priliku demonstrirati roditeljima i trenerima šta su naučili za tri nedjelje obuke-rekao je Stevanović.
 
Ove godine napominje Stevanović uspješnost školice je 80 odsto i pojasnio da je svako dijete proplivalo 20 metara u vodi sa samostalnim skokom.
 
Stevanović je zahvalio načelniku opštine Ugljevik Vasiliju Periću na podršci i Sportsko-rekreativnom centru bazeni "Rudar" a posebno roditeljima mališana.
 
-Treneri su ponosni na male plivače koji su uspješno obavljali postavljene zadatke. Uživali smo u radu sa mališanima-zaključio je Stevanović.
 
Načelnik Ugljevika Vasilije Perić uručio je polaznicima diplome i čestitao im uspješno završenu obuku plivanja.
 
Perić je istakao da je cilj rukovodstva opštine Ugljevik da se djeca bave sportom. 
 
-Predivan je ambijent u ovom kompleksu i lijepa prilika da sva djeca nauče da plivaju, da se nauče zdravom stilu života od najmlađeg uzrasta-rekao je Perić.
 
Posebno je Perić izrazio zadovoljstvo što je cjelodnevni ulaz na bazene u Ugljeviku za djecu do 10 godina besplatan.
 
-Cjelodnevna ulaznica za odrasle je 4 KM i to je najpovoljnije u cijelom regionu. Potrudićemo se da naredne sezone ulaz na bazene bude besplatan za sve pod pokroviteljstvom opštine Ugljevik-rekao je Perić i zahvalio Mladenu Stevanoviću za sve što čini za djecu u ovoj podmajevičkoj opštini.