GRADSKA UPRAVA NAGRADILA NAJBOLjE UČENIKE :: Semberija INFO ::

 

GRADSKA UPRAVA NAGRADILA NAJBOLjE UČENIKE


Gradska uprava Grada Bijeljina i gradonačelnik Ljubiša Petrović danas su upriličili prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola, osvajače jednog od prva tri mjesta na školskim takmičenjima na nivou Republike Srpske i drugim niovima kao i nastavnike odnosno profesore koji su pripremali učenike za nastup na takmičenjima.



Gradska uprava Grada Bijeljina je dodijelila novčane nagrade za najuspješnije učenike i nastavnike odnosno profesore. Tako su učenici generacije srednjih škola dobili po 700 KM a učenici generacije osnovnih škola po 500 KM. Dobitnici priznanja na školskim takmičenjima dobili su nagrade u zavisnosti od ranga pozicije koju su osvojili. Tako su prvoplasirani nagrađeni sa po 300 KM, drugoplasirani po 250 KM a trećeplasirani po 200 KM dok su nastavnici/profesori koji su kroz dodatne časove i sekcije pripremali nagrađene učenike dobili po 300KM.



-Za ovu svrhu smo izdvojili nešto preko 25 hiljada konvertibilnih maraka. Ali, u ovoj priči nije novac najvažniji. Željeli smo da istaknemo i nagradimo zalaganje najboljih među najboljima u našim osnovnim i srednjim školama. Ova djeca i njihovi nastavnici i profesori su ponos Bijeljine. Želimo im mnogo zdravlja, sreće i još mnogo uspjeha u školovanju i životu“, rekao je gradonačelnik Ljubiša Petrović.

(Semberija info)