"Kotlić kod Točka" 27. jula u Gornjem Dragaljevcu :: Semberija INFO ::

 

"Kotlić kod Točka" 27. jula u Gornjem Dragaljevcu


„Kotlić kod Točka“ se vraća na velika vrata nakon prošlogodišnje pauze zbog Afričke kuge svinja.

Gornji Dragaljevac će po osmi put biti mjesto na kojem će se najbolji semberski majstori za spremanje paprikaša nadmetati za titulu najboljeg, na već tradicionalnom događaju “Kotlić kod Točka“.

Uopšte se ne postavlja pitanje da će se dragaljevački domaćini i ove kao i svih predhodnih godina potrudili da cijeli događaj protekne u dobroj atmosferi.

Tradicionalna manifestacija, “Kotlić kod Točka“ u Gornjem Dragaljevcu kod Bijeljine, održaće se u subotu 27. jula 2024. godine, a prema riječima organizatori najavljuju da će zbog velikog interesovanja broj učesnika biti ograničen na 30 (trideset) ekipa.



Za sve učesnike otganizator će besplatno obezbijediti sto sa dvije klupe, drva za pripremu paprikaša, struja, voda i parking, a dozvoljeno je i korištenje plina.

Takođe na osmoj manifestaciji “Kotlić kod Točka“ u Gornjem Dragaljevcu kod Bijeljine sve goste će zabavljati muzika uživo, a biće postavljani i štandovi sa točilicama za pivo po promotivnim cijenama.

Početak takmičarskog dijela je planiran za 15.00 sati dok će proglašenje pobjednika biti oko 20.00 časova.

Za sve informacije zainteresovani se mogu javiti na fejsbuk stranici: Kotlić kod Točka, instagram profilu: kotlic_kod_tocka ili na brojeve telefona: +387 65 163 080 (Miodrag Milivojević), +387 66 301 101 (Đorđe Nešković) i +387 65 410 783 (Bojan Vasić) poručili su iz organizacionog odbora „Kotlića kod Točka“.

(Dešavanja u Bijeljini)