U Dječijem vrtiću „Dragan i Zoran“ obilježena krsna slava Sveti Nikola :: Semberija INFO ::

 

U Dječijem vrtiću „Dragan i Zoran“ obilježena krsna slava Sveti Nikola


Zaposleni u Dječijem vrtiću „Dragan i Zoran“, danas su lomljenjem slavskog kolača i prigodnim programom koji su pripremali mališani koji pohađaju vrtić, uz prisustvo velikog broja gostiju obilježili krsnu slavu, Svetog Nikolu.



Dragan Gašić,  direktor Dječijeg vrtića „Dragan i Zoran“ Bijeljina istakao je da je ova godina bila veoma uspješna za Dječiji vrtić „Dragan i Zoran“.



-U potpunosti smo ispunjavali program predškolskog vaspitanja i obrazovanja, a kao priznanje za naš trud, kvalitet i rad stigle su i značajne nagrade.  Naša koleginica Dragana Manojlović dobitnica je Svetosavske nagrade, a osnivač i vlasnik ustanove, gospođa Novka Jelić dobitnica je zlatne medalje „Filip Višnjić“ koju dodjeljuje Grad Bijeljina za njen izuzetan doprinos razvoju predškolstva“,  naglasio je Gašić i dodao da u vrtiću trenutno boravi oko 320 mališana, te da imaju 34 zaposlena radnika.



Jovan Cvjetković, kum slave Dječijeg vrtića „Dragan i Zoran“, istakao je da mu je čast i zadovoljstvo što je već nekoliko godina kum slave.



-Privilegija je biti kum slave ove ustanove, jer biti okružen djecom i vaspitačima, kao i ljudima koji rukovode ovom ustanovom pričinjava veliko zadovoljstvo i obavezu. Ova predškolska ustanova postiže sjajne rezultate u vaspitno- obrazovnom procesu i to je vidljivo i priznato ne samo u našem gradu, već i u RS. Vjerujem da će i u narednim godinama i decenijama postizati još bolje rezultate, a to je prije svega zasluga vlasnika, kao i rukovodstva“, zaključio je Cvjetković.



(Semberija info)