Saopštenje za javnost Saveza nezavisnih socijaldemokrata :: Semberija INFO ::

 

Saopštenje za javnost Saveza nezavisnih socijaldemokrata


Potez gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića zahvaljujući kome narodni miting ne može biti održan u najvećoj dvorani u Bijeljini, Gradskoj sportskoj dvorani u Račanskoj ulici, zaslužuje svaku osudu, i moralnu i ljudsku.

Koliko daleko treba otići, pa zahvaljujući partijskoj ostrašćenosti i mržnji prema neistomišljenicima i zaboraviti da se narodnim mitingom izražava volja naroda protiv nelegalnog visokog predstavnika Kristijana Šmita.

Štiteći imovinu Srpske, instituciju  predsjednika Republike, štiti se Republika Srpska.
Zašto je Bijeljina jedini grad u Republici Srpskoj u kojem se ne može koristiti gradska infrastruktura, ako povod za to Petroviću nije po volji?

Ko to, ustvari, komanduje u Bijeljini, strani ambasadori, političko Sarajevo ili je ovaj neljudski i antipatriotski čin autorsko djelo gradonačelnika, koji se zaklinje da je gradonačelnik svih građana.
Kome smeta što branimo Srpsku?

Ovaj miting nije stvar politike, već obaveze prema svima onim koji su svoje živote dali za Republiku Sprpsku, on je čin patriotizma, i zato stidi se Ljubiša Petroviću svog neznanja i svoje mržnje'', navedeno je u saopštenju za javnost Saveza nezavisnih socijaldemokrata koje je dostavljeno medijima i koje je potpisao sekretar Gradskog odbora SNSD Bijeljina Bojan Savić.