Oldtajmeri preplavili gradski trg u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

Oldtajmeri preplavili gradski trg u Bijeljini


U toku je sedma po redu bijeljinska Bubijada, manifestacija koja okuplja ljubitelje starih Volkswagenovih automobila. Organizator ove, kao i svih ranijih Bubijada je Oldtimer klub Bijeljina.



Manifestacija je počela jučer gdje su se u Dvorovima, na platou pored bazena Banje Dvorovi, sakupili vozači i njihovi pratioci iz zemlje i regiona. Svi zajedno naveče su uživali uz ansambl „Stara priča“.



Danas je 70 vozila napravilo defile na relaciji od Bijeljine do Brčkog gdje su nekoliko sati proveli sa ljubiteljima starih automobila u ovom gradu. Uslijedio je povratak u Bijeljinu gdje je gradski trg bio pretijesan da primi sve automobile.



-Zadovoljni smo da svake godine sve više ljudi učestvuje na našoj Bubijadi. Ovdje je 70 vozila iz BiH, Crne Gore, Makedonije, Rumunije a najviše gosti imamo iz Srbije. Ove godine smo uveli jednu novinu a to je ovaj današnji defile do Brčkog. Sudeći po reakcijama Brčaka to je bio pun pogodak jer se do sada kod njih nije održavala ovakva manifestacija. Planiramo da svake sljedeće godine tokom Bubijade posjetimo neki od gradova koji se nalaze oko Bijeljine“, rekao je za „Semberija INFO“ Bojan Stajić, predsjednik Oldtimer kluba Bijeljina.



Ovogodišnja Bubijada se završava večeras u Dvorovima uz nastup benda „Zlatne strune“.

Semberija info