Agrarni fond: Raspisan poziv za dostavljanje zahtjeva za podsticaje :: Semberija INFO ::

 

Agrarni fond: Raspisan poziv za dostavljanje zahtjeva za podsticaje


Agrarni fond Grada Bijeljina raspisao je Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za podsticaj poljoprivredne proizvodnje u 2023. godini za poljoprivredne proizvođače sa područja grada Bijeljina.
 
Prava na podsticajna sredstva Agrarnog fonda imaju svi poljoprivredni proizvođači sa područja grada Bijeljina koji imaju zasnovanu proizvodnju i potrebnu dokumentaciju, u skladu sa Pravilnikom o načinu i uslovima podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2023. godinu.         
 
Podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na podsticaj poljoprivredne proizvodnje od strane Agrarnog fonda počelo je 3. jula 2023. godine.
 
Poljoprivredni proizvođači mogu ostvariti podsticaj za različite poljoprivredne proizvodnje, a detaljnije informacije su dostupne putem nekoliko kanala informisanja -
Pravilnik o načinu i uslovima podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2023. godinu objavljen je u Službenom glasniku Grada Bijeljina i na veb stranici Grada Bijeljina:

https://www.gradbijeljina.org/sr/1576.agrarni-fond-grada-bijeljina.html
 
Pomenute zahtjeve je potrebno dostaviti u kancelariju Agrarnog fonda Grada Bijeljina u Ulici Miloša Obilića 51/a ili putem pošte. Za sve informacije o uslovima podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2023. godinu, građanima su na raspolaganju i telefonski broj 055/206-984  i  e-mail adresa: [email protected]
 
Javni poziv je objavljen na oglasnoj tabli u prostorijama Agrarnog fonda Grada Bijeljina i na zvaničnom internet sajtu Grada Bijeljina:

https://www.gradbijeljina.org/sr/news/obavjestenja/javni-pozivi/5692.javni-poziv-za-dostavljanje-zahtjeva-za-podsticaj-poljoprivredne-proizvodnje-u-2023-godini.html