Troši Ljubiša narodne pare u pokušaju da spasi fotelju :: Semberija INFO ::

 

Troši Ljubiša narodne pare u pokušaju da spasi fotelju


Reklamni Armagedon Ljubiše Petrovića se nastavlja. 

Troši milione maraka u grčevitoj borbi za fotelju, 200.000 KM godišnje, džipove, Mercedes, nezakonito i samovoljno raspolaganje gradskim budžetom...  

Ko plaća silne spotove na BN TV u udarnim terminima i ceh od preko milion maraka? 

Zakupio je BN portal, na kojem su, pored tekstova o njemu, između vijesti umetnute reklame koje papreno koštaju. Na jutjub i fejsbuku obavezno izlazi i Ljubišin reklamni video. 

Ko sve to plaća? Narod!

Sigurno Ljubiša nije uštedio novac obrađujući onih 20 hektara gradskog poljoprivrednog zemljišta koje je uzurpirao i decenijama koristi bez ikakve nadoknade.

Juče je izveo na ulicu i onih 200 radnika koje je nezakonito zaposlio na određeno vrijeme u Gradsku upravu. Statirali su u njegovom TV spotu. Baš briga Ljubišu što će narod samo za plate tih njegovih aktivista dati oko 3 miliona maraka. Ljubiša ih je ucijenio da po kiši i zimi nose koverte sa njegovim pismima, na svaka vrata u selu i gradu. 

Grčevito se bori Ljubiša. 

Spreman je na sve. Za samo dva mjeseca prebacio je 400.000 KM iz budžeta na niz računa, za koje se ne zna kome pripadaju. U samo jednom danu je sa blagajne isplatio 27.000 KM u gotovini.

Nije Ljubiša nikakav domaćin.
Sve je radio i radi samo za sebe i samo - zbog sebe!


Pokrenimo Bijeljinu