AGRARNI FOND GRADA BIJELjINA: OBAVJEŠTENjE ZA POLjOPRIVREDNIKE :: Semberija INFO ::

 

AGRARNI FOND GRADA BIJELjINA: OBAVJEŠTENjE ZA POLjOPRIVREDNIKE


POŠTOVANI POLjOPRIVREDNI PROIZVOĐAČI,

Kao što smo vas obavijestili, Pravilnik za podsticaje u 2022. godini je stupio na snagu od 06.06.2022.godine te su se stekli uslovi za podnošenje Zahtjeva za podsticaje koje možete obaviti u prostorijama Agrarnog fonda Bijeljine, Miloša Obilića 51. Takođe, sadržaj Pravilnika za 2022.godinu, odnosno uslove za ostvarivanje podsticaja tokom ove godine možete vidjeti na internet stranici www.gradbijeljina/agrarnifond

Ovom prilikom apelujemo na poljoprivredne proizvođače koji su  pretrpjeli štetu na rasadnicima 09.04.2022.godina i koja je komisijski utvrđena od strane Odjeljenja za poljoprivredu  Gradske uprave Bijeljine, da što hitnije podnesu Zahtjeve za subvenciju saniranja štete, kako bismo mogli u što kraćem roku obraditi Zahtjeve, usvojiti na sjednici Upravnog odbora i izvršiti isplatu.

Takođe , obavještavamo vas da sutra  16.06.2022.godine odražavamo sjednicu Upravnog Odbora  na kojoj će biti pokrenute javne nabavke  izbora najboljeg ponuđača za izvoz krečnjaka - kalcifikaciju i analizu zemljišta .Stoga vas molimo da sa Zahtjevima za kalcifikaciju sačekate naše obavještenje da su ove javne nabavke završene i da je sve spremno za kalcifikaciju. Obzirom da tenderske procedure traju minimum mjesec dana , a da mi nemamo adekvatnu prostoriju za odlaganje uzoraka zemljišta , bili bi vam zahvalni da sačekate obavještenje da je sve spremno za kalcikifikaciju, kada ćemo biti spremni da uzorke zemljišta prosleđujemo na analizu svakodnevno .

S poštovanjem, 

direktor Agrarnog fonda
     Zlatan L azarević