MLADI SDS BIJELjINA: ŽIVJELA REPUBLIKA SRPSKA! :: Semberija INFO ::

 

MLADI SDS BIJELjINA: ŽIVJELA REPUBLIKA SRPSKA!


Foto
Omladinci Srpske demokratske stranke u Bijeljini, položili su vijenac i cvijeće poginulim borcima u odbrambeno-otadžbinskom ratu. Odavanjem počasti pored mladim SDS-a prisutni su bili i predsjednik GO SDS Bijeljina i narodni poslanik Tomica Stojanović i Anka Todorović, odbornik u Skupštini grada Bijeljina.



-Republika Srpska je najznačajnija srpska pobjeda u dvadesetom vijeku, a za nas je posebno značajno što je Srpska demokratska stranka, ispred svih političkih subjekata, predvodila pokret koji je prethodio nastanku i stvaranju Republike Srpske. Na nama je da i dalje čuvamo Republiku Srpsku, da poštiujemo ljude koji su je stvarali, a tu prije svega mislim na borce, porodice poginulih boraca i ratne vojne invalide, i sve one koji su dali maksimalni doprinos u stvaranju Srpske.
Takođe, na nama je da ekonomski jačamo Republiku Srpsku, da suzbijamo kriminal i korupciju, da vodimo računa o demografskoj politici, jer džaba nam sve ako nam ljudi sa ovih prostora odu“, rekao je predsjednik GO SDS Bijeljina Tomica Stojanović.




U ime mladih SDS  Bijeljina, Aleksa Ristić, čestitajući Dan Republike Srpske, istakao je da je polaganje cvijeća i vijenca, jedan od načina da odaju počast poginulim borcima koji su dali svoje živote za stvaranje Republike Srpske.

-Zahvaljujući njihovoj žrtvi, mi dana dišemo čist vazduh u našoj Republici Srpskoj, koja je jedinstvena i neupitna. Na nama je da nastavimo da je čuvamo i to ćemo i činiti. Živjela Republika Srpska“, rekao je predsjendik Aktiva mladih GO  SDS Bijeljina, Aleksa Ristić.

Semberija info