Желите квалитетнији звук? Платите :: Semberija INFO ::

 

Желите квалитетнији звук? Платите


Спотифy потврдио долазак скупљег пакета с високом квалитетом звука.

Извршни директор Спотифyа, Даниел Ек, потврдио је да компанија ради на скупљем Премиум пакету који ће, између осталог, пружити корисницима и стриминг високог квалитета.

Ек је још додао да планирају да понуде корисницима скупљи пакет високог квалитета стриминга, али да је све то још у раној фази развоја, преноси "Тхе Верге".

"План нам је да понудимо много бољу верзију Спотифyа. Замислите нешто попут пет долара изнад тренутног Премиума. Дакле, вјероватно око 17 или 18 долара мјесечно. То би требало да буде нека врста делукс верзије Спотифyа која има све предности оне нормалне, али с много више контроле и пуно већим квалитетом звука и неким другим стварима о којима још нисам спреман да говорим", рекао је Ек у разговору с инвеститорима.

Спотифy је, подсјетимо, још 2021. године објавио да ће прећи на висококвалитетни стриминг. Тада су говорили да ће испоручивати корисницима музику у квалитету ЦД формата на све корисничке уређаје и звучнике с омогућеним Спотифy Цоннецтом.

У међувремену су конкурентски сервиси, Амазон Мусиц и Аппле Мусиц, почели да нуде корисницима висококвалитетни стриминг музике без додатних трошкова, а Спотифy никада није испунио оно што је и обећао, преноси "б92".