НАКОН КУПА БиХ ОК „РАДНИК“ КРЕЋЕ У ОДБРАНУ ЈОШ ЈЕДНЕ ТИТУЛЕ :: Semberija INFO ::

 

НАКОН КУПА БиХ ОК „РАДНИК“ КРЕЋЕ У ОДБРАНУ ЈОШ ЈЕДНЕ ТИТУЛЕ


Утакмицама 18. кола Премијер лиге БиХ за одбојкаше завршен је регуларни дио сезоне 2023/24. након којег слиједи плеј оф у којем ћемо добити првака БиХ. Мјесто у плеј офу је обезбиједило најбоље пласираних осам екипа у досадашњем дијелу првенства: ОК „Напредак“, ОК „Радник“, ХОК „Домаљевац“, ОК „Какањ 78“, ОК „Босна“, ОК „Борац“, ОК „Модрича“ и ОК „Љубиње“.

Актуелни првак БиХ, Одбојкашки клуб „Радник“ у процес одбране титуле улази сутра, 16. марта када ће у четвртини финала плеј офа у дворани Гимназије дочекати одбојкаше из Модриче, ОК „Модрича Новоформ“.

Пред сутрашњу утакмицу управа клуба је одлучила наградити публику која је вјерни седми играч ОК „Радник“.

-У суботу стартује плеј оф  Премијер лиге БиХ у којем ће се плави борити да одбране прошлогодишњу титулу и задрже звање првака БиХ на барем још годину дана. У првој утакмици четвртфинала у госте нам долази екипа Модриче, а сви они који дођу на утакмицу, са купљеном улазницом остварују шансу да буду добитник званичне тренинг-мајице наших одбојкаша. Позивамо вас све да дођете у што већем броју, да поздравите наше шампионе који су протеклог викенда одбранили титулу освајача Купа БиХ, и да им пружите неопходну подршку на старту плеј офа“, стоји у саопштењу ОК „Радник“ из Бијељине.