Софија Ракић сениорски првак Босне и Херцеговине! :: Semberija INFO ::

 

Софија Ракић сениорски првак Босне и Херцеговине!



У Олимпијској дворани Зетра у Сарајеву, у недјељу десетог марта одржано је 30. Првенство Босне и Херцеговине у стрељаштву за сениорске категорије. 

Најбоља млада такмичарка Стрељачког клуба "ТРБ" из Бијељине, Софија Ракић остварила је фантастичан успјех јер је  убједљиво у финалу освојила прво мјесто, поставивши притом и нови државни рекорд Босне и Херцеговине. 

У екипној конкуренцији, екипа Стрељачког клуба "ТРБ" у саставу Софија Ракић, Ана Перић и Марија Трифковић, у врло неизвјесној завршници, заузеле су треће мјесто. 



Предраг Ракић, у мушкој конкуренцији, освојио је бронзану медаљу. Поред наведених такмичара, наступила је и Андреја Митровић, која се овога пута није домогла финала и борбе за медаљу. 

- Стрељачки клуб "ТРБ" Бијељина, наставља са одличним резултатима, јер младе такмичарке - иако су 2008. годиште - већ остварују значајне резултате и у јуниорским и у сениорским категоријама. Уз квалитетне услове за тренирање, те залагање и таленат наших такмичарки, за очекивати је да и у наредном периоду остварују све боље резултате, како у БиХ, тако и на међународним такмичењима", стоји у саопштењу Стрељачког клуба "ТРБ" из Бијељине.