Велика побједа Партизана, али и невјерица због Алексе Аврамовића :: Semberija INFO ::

 

Велика побједа Партизана, али и невјерица због Алексе Аврамовића


FOTO: Tanjug
Кошаркаши Партизана остварили су нову велику побједу у Евролиги.

Вечерас су након великог преокрета савладали екипу Милана са 82:69 и тако уписали седми тријумф у сезони. Ипак, ова побједа остала је у сјени тешке повреде Алексе Аврамовића, који је према првим прогнозама сломио ногу.

Аврамовић који је срце и душа овог тима и репрезентације Србије се повриједио након што је средином прве четвртине незгодно стао. Настао је мук у дворани, јер се по његовом лицу и сузама у очима видјело да је у питању тешка повреда. Уз помоћ кондиционог тренера Бате Зимоњића напустио је терен и упутио се у свлачионицу. Касније је Жељко Обрадовић потврдио да се ради највјероватније о прелому скочног зглоба.

"Алекса Аврамовић је доживео тешку повреду, поломио ногу и у овом тренутку немамо информацију колико ће паузирати. Њега су потерали невероватни малери ове сезоне и много ми је жао због тога", рекао је Обрадовић на конференцији за медије послије утакмице против италијанског клуба.

Када је у питању утакмица, Милано је у трећој дионици имао 60:45, а онда је услиједио прави ураган црно-бијелих. Направили су невјероватну серију од 37:9 за велику побједу. Кевин Пантер је имао 19 поена, Бруно Кабокло је додао 16, а Зек Ледеј 16 поена. Партизан након 13. кола има омјер 7-6.

(Независне)