"Змајеви" стигли у Луксембург, вечерас тренинг :: Semberija INFO ::

 

"Змајеви" стигли у Луксембург, вечерас тренинг


Фудбалски савез БиХ

Извор: БХРТ/Фена

Фудбалска А репрезентативци Босне и Херцеговине стигли су у Луксембург, гдје ће сутра играти квалификациону утакмицу за Еуро 2024. године.

Изабраници селектора Саве Милошевића ће вечерас у 19.00 сати одрадити тренинг, а претходно ће бити одржана службена пресс конференција бх. тима на стадиону Луксембург.

Меч 9. кола групе Ј квалификација за ЕУРО 2024 Луксембург - Босна и Херцеговина на распореду је сутра са почетком у 20.45 сати.

Подсјетимо, наши фудбалери већ су изгубили шансу да се кроз квалификације пласирају на Европско првенство, па ће мечеви против Луксембурга и Словачке, у недјељу у Зеници, селектору Милошевићу послужити као припрема за одлучујуће сусрете баража у марту.

Селектор је за овај меч направио неколико промјена у списку, позвавши пет нових играча. Неће моћи да рачуна на капитена Едина џеку, који је добио поштеду те повријеђене Миралема Пјанића и Сеада Колашинца. На списку нема ни стандардног голмана Ибрахима Шехића, као ни Анела Ахмедхоџића, за којег се вјерује да ће се вратити у тим за утакмице баража.