"Једна побједа ме дијели од циља" Огласио се Ђоковић и јасно поручио шта жели у Торину :: Semberija INFO ::

 

"Једна побједа ме дијели од циља" Огласио се Ђоковић и јасно поручио шта жели у Торину


Foto: Tanjug/AP
Српски тенисер Новак Ђоковић у недјељу стартује такмичење на АТП Финалу у Торину, гдје ће за првог противника имати Данца Холгера Рунеа.
 
Најбољи тенисер планете и бранилац титуле Новак Ђоковић ће у Пијемонту наступити у Зеленој групи, у којој се још налазе и домаћи тенисер Јаник Синер, односно Грк Стефанос Циципас.
 
Пред старт турнира у Торину Новак је изразио наду да ће бити једнако успјешан као и прошле сезоне на истом мјесту, а истакао је и да га једна побједа дијели од зацртаног циља – завршетка године на врху АТП листе.

– Ово је поред гренд слемова, највећи турнир у нашем спорту. Осам најбољих играча се такмичи током цијеле године, да се квалификује на завршни турнир. Једини турнир који има групну фазу, веома ми је познато шта значи играти овде и у овим условима. Прошле године сам био перфектан, пет од пет. Надам се да ћу сезону крунисати на прави начин. Циљ ми је да сезону завршим као број један и за то ми фали само једна победа, а као позитивна посљедица свега тога да освојим турнир – рекао је Ђоковић.

Дуел између Новака Ђоковића и Холгера Рунеа на програму је у недјељу од 21. час.

(Српска Инфо)