Тадић: Знали смо да смо бољи и јачи, заслужено смо побиједили :: Semberija INFO ::

 

Тадић: Знали смо да смо бољи и јачи, заслужено смо побиједили


Фото - Танјуг
Извор: Танјуг / Глас Српске

БЕОГРАД- Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић изјавио је да је његов тим показао заједништво и да је заслужено побиједио Црну Гору у квалификацијама за ЕП 2024.

Србија је синоћ у Београду побиједила Црну Гору резултатом 3:1 у мечу групе Г квалификација за ЕП 2024.

Литванија и Мађарска су одиграле 2:2. Мађарска је прва на табели са 14 бодова, док је Србија друга са 13. Црна Гора је трећа са осам бодова.

-Ова група момака је показала да може и да има „ону ствар”, а то је некад најбитније. Знали смо да смо јачи и бољи. Били смо стрпљиви и као што сам рекао били смо тим и заслужено славили - рекао је Тадић послије меча за ТВ Арена спорт.

Србији је за пласман на ЕП довољан бод у посљедњем мечу квалификација за ЕП 2024. са Бугарском, који је на програму 19. новембра.

-Сваки гол ми је битан, небитан је противник, свака утакмица и гол имају тежину. Пресрећан сам. Ништа није готово, славимо вечерас, али остајемо мирни. Имали смо велики притисак пред овај циклус. Одиграли смо сјајну утакмицу, доминирали и заслужено славили - рекао је за ТВ Арена спорт Александар Митровић, који је постигао два гола на мечу са Црном Гором.