ПЛАВИ ОСТАЛИ БЕЗ СВА ТРИ БОДА :: Semberija INFO ::

 

ПЛАВИ ОСТАЛИ БЕЗ СВА ТРИ БОДА


У петом колу Прве лиге Републике Српске, ФК „Радник“ је пред око 700 гледалаца угостио екипу ФК „Дрина“ из Зворника. Бијељинци су у прва четири кола остварили четири побједе па се и у суботу на Градском стадиону у Бијељини очекивао тријумф против екипе која још није уписала побједу. Међутим, након посљедњег судијског звиждука фудбалери Дрине су отишли кући са трећим овосезонским ремијем. Радник је дошао у предност у 20. минуту када је са бијеле тачке био прецизан Да Круз. Послије водећег гола мреже су мировале све до посљедњих минута меча када је, у 93. минути, Александар Илић погодио за изједначење.



За ФК „Радник“ наступили су Никола Лакић (Г), Андрија Јањић, Драган Дошло (55' Угљеша Стевановић), Александар Васић (К), Натхан Црепалди Да Цруз, Јован Качаревић, Милорад Албијанић (46' Славен Стјепановић), Сампсон Боампонг Вирекоу (81' Александар Максимовић), Марко Перишић, Михајло Амиџић (70' Драган Матковић) и Огњен Ристановић.



У сљедећем колу, 16. септембра, ФК „Радник“ ће гостовати у Требињу, екипи Леотара која се након пет кола налази на седмој позицији са три побједе и два пораза.