Сада и званично: Александар Митровић потписао за Ал Хилал, играће у тандему са Нејмаром! :: Semberija INFO ::

 

Сада и званично: Александар Митровић потписао за Ал Хилал, играће у тандему са Нејмаром!


Најбољи стрелац у историји репрезентације Србије постао је нови фудбалер Ал Хилала.


Трансфер сага је окончана -  Александар Митровић  постао је нови фудбалер  Ал Хилала  и тако се придружио колеги из репрезентације, Сергеју Милинковићу Савићу.

"Колибари " су прихватили понуду од 46 милиона фунти, док је Митровић још пре неколико недеља договорио личне финансијске детаље и услове. Он би требало да има 25 милиона евра по сезони у наредне три године.

Дуго се причало о овом трансферу, Митровић је чак добио и звиждуке на пријатељском мечу против Хофенхајма, наводно је одбијао и да тренира са екипом, док је тренер Марко Силва уверавао да је српски центарфор 100 одсто играч енглеског клуба.

Ал Хилал је у уторак потврдио најзвучније појачање овог лета и то  Нејмара. Пре њега су стигли  Калиду Кулибали, Сергеј Милинковић Савић, Рубен Невеш и Малком.

Подсетимо , Александар Миторвић је дрес Фулама задужио 2018. године и за пет сезона успео је да одигра 190 мечева и постигао 109 гола.

За репрезентацију Србије до сада је одиграо 81 меч и постигао 52 голова, што га чини најбољим стрелцем у историји наше земље.

Током каријере, поред поменутих тимова наступао је и за Телеоптик, Партизан, Андерлехт и Њукасл.

Aleksandar Mitrović to Al Hilal, here we go! Three year deal agreed weeks ago — there’s also green light from Fulham for package worth more than €50m ????????????

Documents being checked today in order to be signed, flight booked tonight after medical in Paris.

Contract until 2026. pic.twitter.com/auj4qo8FTK

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 19, 2023