ДОМАЋИНИ ОСВОЈИЛИ ТУРНИР ШАМПИОНА 2023 :: Semberija INFO ::

 

ДОМАЋИНИ ОСВОЈИЛИ ТУРНИР ШАМПИОНА 2023


Финалном утакмицом између домаће екипе КМФ "Радник МД Схоп" и словеначких вицешампиона, екипе ФЦ "Силико", спуштена је завјеса на први Турнир шампиона 2023. У претходна два дана бијељинска публика је могла да ужива у мајсторијама футсалера, те да сваки добар потез награди аплаузом.


 
Другог дана турнира, програм су отвориле екипе КМФ "Лозница Град" и Диамант Линз у утакмици за треће мјесто. Успјешнија је била екипа футсал шампиона Србије освојивши тако треће мјесто.
 
У финалној утакмици домаћини су имали достојног противника у екипи вицешампиона Словеније, те им је ова утакмица била права провјера за наредне наступе у футсал Лиги шампиона који их  крајем аугуста очекују у Тирани.


 
Финална утакмица је завршена резултатом 4:3 у корист екипе КМФ "Радник МД Схоп", који су на тај начин постали освајачи првог турнира шампиона. 
 
На крају су екипама додјељене награде за освајаче прва три мјеста, а такође и појединачне награде. Најбољи стријелац турнира је капитен домаће екипе, Цвијетин Павић. Најбољи голман турнира је Нејц Берзелак, који је својим бравурама добио заслужене аплаузе објективне бијељинске публике. И на крају, награда за најбољег играча турнира је сасвим заслужено отишла у руке Дејана Павловића.


 
-Овом церемонијом је спуштена завјеса на први Турнир шампиона, а надамо се да ћемо и у наредним годинама гледати сличне футсал спектакле у Семберији", стоји у саопштењу за јавност КМФ "Радник МД Схоп".