ПРЕМИНУО МИНО РАЈОЛА :: Semberija INFO ::

 

ПРЕМИНУО МИНО РАЈОЛА


Foto
Фудбалски менаџер Мино Рајола након тешке борбе с болешћу плућа ипак је преминуо у 54. години, објавила је његова породица.

Рајола је један од најутицајнијих фудбалских агената данашњице, заступа највеће звијезде попут Пола Погбе, Златана Ибрахимовића и Ерлинга Халанда.

Посљедњих мјесеци је имао здравствених проблема, а недавно и операцију. Био је хоспитализован у јануару у Милану, гдје је и обављена деликатна операција, али природа његове болести никад није откривена.
Првобитно је вијест о његовој смрти објављена у четвртак, али је демантовано да би у суботу стигло званично саопштење о смрти чувеног фудбалског агента.

"У нашој бескрајној тузи, дијелимо смрт најбрижнијег и најдивнијег фудбалског агента који је икада постојао. Мино се борио до краја истом снагом којом се борио за преговарачким столовима када је представљао играче. Као и обично, Мино нас је учинио поносним и никада то није схватио. Миноов рад је дотакао многе животе и написао ново поглавље у историји модерног фудбала. Недостајаćе нам заувијек. Минова мисија да фудбал учини бољим местом за играче наставиćе се са истом страшćу. Захваљујемо се свима на огромној подршци коју смо добили у овим тешким временима и молимо се за приватност породице и пријатеља у овом времену туге", стоји у објави на Инстагарму.

(Независне)