Вучић се обратио јавности, посетио рањеног припадника Жандармерије :: Semberija INFO ::

 

Вучић се обратио јавности, посетио рањеног припадника Жандармерије


Председник Србије Александар Вучић обраћа се медијима након посете повређеном припаднику Жандармерије у данашњем терористичком акту на Дедињу.

Вучић се обраћа јавности: Председник Србије обишао рањеног припадника Жандармерије

"Обишли смо Милоша Јевремовића, он је потпуно свестан. Операција је успешно обављена. Захваљујући вештини и самоконтроли спасао се. Из кесе и изненада је Салахудин Жујовић испалио стрелу и погодио у врат Милоша Јевремовића. Он је вешто али на озбиљан и одговоран начин реаговао и ликвидирао терористу", рекао је Вучић.

Истиче да је важно што се жандарм уздржао од вађења стреле из врата.

"За једним лицем које је на територији Србије се трага. По истом принципу је попут Салахудина се тиме руководи, то су неки терористички изданци. Они су били праћени, можда је седам или осам дана било потребно да буду ухапшени. Али очигледно је да су раније кренули у акцију", навео је Вучић.

„Ми акцију настављамо, гарантујемо сигурност и безбедност свим грађанима. Ја честитам свим командирима жандармерије и полиције, тако су добро обучени. Честитам и министру, честитам на изузетном понашању жандарма Милоша Јевремовића. Биће одликован чим изађе из болнице - истакао је председник.


Извор: Политика