Ненад Нешић: Осуда сваког вида криминалног понашања и покушаја отмице директора ДНС-а Милоша Стевановића. :: Semberija INFO ::

 

Ненад Нешић: Осуда сваког вида криминалног понашања и покушаја отмице директора ДНС-а Милоша Стевановића.


Ненад Нешић, предсједник Демократског народног савеза најоштрије осуђује сваки вид криминалног понашања и покушај отмице једног од челних људи ове политичке партије, директора ДНС-а, Милоша Стевановића.
 
Наиме, током викенда припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске су својим професионалним и преданим радом, организованом акцијом и брзим дјеловањем успјели спријечити организовану криминалну радњу – покушај отмице и лишења живота Милоша Стевановића, адвоката из Бијељине и директора Демократског народног савеза.
 
Сваки вид криминалног понашања је за осуду, а уколико је исто усмјерено на повреду личног и тјелесног интегритета једног људског бића, тим прије ова дјела имају посебну тежину и починиоце истог треба најстроже казнити у циљу репресије, али и превентивног дјеловања на друге потенцијалне учиниоце оваквих злодјела.
 
Вијест о покушају отмице Милоша Стевановића, великог пријатеља, филантропа и човјека који својом енергијом и идеологијом, те особе која представља једну од кључних карика ове политичке опције је погодила како мене лично, тако и читаву странку.

Овим путем се посебно захваљујем полицији Републике Српске, људима који су учествовали у акцији хапшења и дали свој допринос да се овакво злодјело спријечи.
 
Министарство унутрашњих послова Републике Српске је још једном показало и доказало своју професионалност и кључну улогу у заштити својих грађана, те очувању јавног реда и поретка.
 
ДНС