САСТАНАК ЦВИЈАНОВИЋ МИЋИЋ: УСПЈЕХ НЕЋЕ ИЗОСТАТИ :: Semberija INFO ::

 

САСТАНАК ЦВИЈАНОВИЋ МИЋИЋ: УСПЈЕХ НЕЋЕ ИЗОСТАТИ


Задовољство ми је што смо у дводневној посјети имали предсједницу РС Жељку Цвијановић и што смо добили подршку за све наше пројекте које желимо да радимо за потребе наших грађана, изјавио је градоначелник Мићо Мићић након радног састанка са предсједницом Цвијановић.

- Подсјетићу да је својевремено било приче о реализацији 12 пројеката, потом је тај број повећан на 17, а ево, данас можемо рећи да је 19 актуелних пројеката. Хвала предсједници Цвијановић што поред подршке коју имамо за све пројекте, жели да заједничким снагама изградимо и ново обданиште у Патковачи“, рекао је Мићић и најавио да ће за мјесец дана бити у функцији Дневни центар за дјецу с посебним потребама, али и реализован пројекат на уређењу канала Дашница. Према његовим ријечима, сви пројекти су за добро свих грађана, а као веома важно, најавио је да ће ускоро бити донесена одлука о смањењу цијене воде.

- Све су ово пројекти који живот значе и пројекти који ће допринијети бољем и квалитетнијем животу, тако да сва наша настојања да направимо модел заједничке власти, дају резултате. До краја године ћемо имати и гас у нашем граду, тако да ћемо имати и еколошки чистији град“, рекао је Мићић.



Предсједница Цвијановић  је изразила задовољство конструктивним састанком и рекла да сви пројекти које је дефинисала локална заједница захтијевају озбиљу интервенцију Владе РС, односно републичких институција.

- Све што је важно за наше грађане, радићемо како бисмо наставили путем развоја. Семберија и Бијељина су високо на листи приоритета републичких институција, са намјером да живот грађана буде бољи. У Бијељини смо направили и политичке договоре који треба да буду гаранција за још бољу сарадњу републичких и локалних власти, да имамо још боље резултате у свему што је потребно како би нашим грађанима био што квалитетнији живот“, рекла је Цвијановићева и нагласила да је сигурна да успјех неће изостати.

Семберија инфо - О.Стјепановић
​Фото - Б.Милошевић; О.Стјепановић