Приликом претресања изнајмљеног стана у Бијељини пронађена опојна дрога :: Semberija INFO ::

 

Приликом претресања изнајмљеног стана у Бијељини пронађена опојна дрога


Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Бијељина, на основу наредбе Основног суда у Бијељини, извршили су претресање изнајмљеног стана које користи лице Ф.П. из Бијељине.
 
Приликом претресања пронађено је и привремено одузето 72 сјеменке које својим изгледом асоцирају на сјеменке индијске конопље, 516 грама зелене биљне материје која асоцира на опојну дрогу марихуану у мокром стању, 22 таблете и једна смрвљена таблета које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу ''екстази'', као и четири остатка од импровизоване цигарете ''флоп''.


 
По уочавању полицијских службеника лице Ф.П. је наведену материју покушао да уништи тако што је убацивао у одводну цијев која води у канализацију.
 
Од стране полицијских службеника Ф.П. је лишен слободе. О свему је обавјештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.
 
Наведени резултати су слијед континуираних мјера и радњи које полицијски службеници предузимају са циљем спречавања и сузбијања злоупотребе опојних дрога.
 
ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА
Александра Марић