БОРИС ЈЕРИНИЋ КАНДИДАТ СНСД ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ДОБОЈА :: Semberija INFO ::

 

БОРИС ЈЕРИНИЋ КАНДИДАТ СНСД ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ДОБОЈА


Борис Јеринић кандидат је СНСД-а за градоначелника Добоја, одлучено је на данашњој сједници Градског одбора ове странке.

Предсједник добојског Одбора СНСД-а Обрен Петровић рекао је новинарима да је подршка Јеринићу била једногласна, као и да ће Сања Вулић бити носилац одборничке листе.

Петровић је најавио да ће званично представљање кандидата бити одржано у присуству предсједника и потпредсједника СНСД-аа Милорада Додика и Жељке Цвијановић.

Захваливши се на указаној подршци, Јеринић је рекао да очекује сигурну побједу на локалним изборима.

Он је најавио да ће, уз подршку коалиционих партнера, наставити започете развојне пројекте и оправдати повјерење грађана.

Вулићева је истакла да ће СНСД наставити политику развоју Добоја захваљујући добрим односима са републичким институцијама и српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком.

Она је изразила задовољство што је на одборничкој листи СНСД-а заступљен и велики број младих.

Кандидатуру Јеринића јуче су подржале "Независна листа Добој", те добојски одбори Демократског фронта и Савеза за бољу будућност БиХ.

Јеринић је актуелни градоначелник Добоја који је на ову функцију изабран на пријевременим локалним изборима у фебруару прошле године, расписаним након што је Обрен Петровић преузео функцију посланика у Представничком дому парламента БиХ. /крај/алу/фото
 
(СРНА)