САСТАНАК ЦРНАТКА И ГОВЕДАРИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

САСТАНАК ЦРНАТКА И ГОВЕДАРИЦЕ


У сједишту ПДП-а у Бањалуци данас је одржан састанак потпредсједника и шефа Главног изборног штаба ПДП-а Игора Црнатка и члана Предсједништва и замјеника шефа Главног изборног штаба СДС-а Вукоте Говедарице.
 
Говедарица и Црнадак су разговарали о даљем учвршћавању сарадње двије странке уочи локалних избора ове године.
 
Став и ПДП-а и СДС-а је да су ово важни избори на којима се очекује одличан заједнички резултат, а који ће бити увод у велике промјене 2022. године. Говедарица и Црнадак су истакли одлучност да се чврсто сарађује у Бањалуци, гдје очекују побједу заједничког кандидата за градоначелника Драшка Станивуковића:
 
„На протеклим општим изборима у Бањалуци смо заједно изборили убједљиву побједу нашег заједничког кандидата за предсједника Републике Српске, Вукоте Говедарице. И тадашња увјерљива побједа у Бањалуци потврда је да је Бањалука спремна за промјене и окончање власти СНСД-а након 20 година“, истакао је Црнадак.
 
Црнадак и Говедарица су подвукли заједнички став СДС-а и ПДП-а да се посебна пажња посвети сарајевско-романијској регији, гдје ће СДС и ПДП имати заједничке кандидате за градоначелника Источног Сарајева, начелника Пала, као и другим општинама ове регије.
 
Тема разговора су били и оперативно – технички детаљи сарадње. У наредном периоду ће бити настављене промоције заједничких кандидата широм Републике Српске, а у наредних седам дана ће бити одржане промоције у Требињу и Српцу.