Вучић дочекао Си Ђинпинга: Добро нам дошли у Србију, учинили сте огромну част нашој земљи :: Semberija INFO ::

 

Вучић дочекао Си Ђинпинга: Добро нам дошли у Србију, учинили сте огромну част нашој земљи


Вучић је Сију поручио да Србија жели да искреним гостопримством узврати макар малим делом за сву подршку коју кинески председник несебично пружа Србији

Председник Србије Александар Вучић са супругом Тамаром Вучић дочекао је синоћ на аеродрому "Никола Тесла" председника Народне Републике Кине Си Ђинпинга и његову супругу професорку Пенг и том приликом је поручио кинеском председнику да је овом посетом учинио огромну част српској земљи и народу, који искрено воли Кину и цени пријатељство те земље.
 
"Поштовани председниче Си, уважени пријатељу, добро нам дошли у Србију! Овом посетом учинили сте огромну част нашој земљи и народу, који искрено воли Кину и цени пријатељство Ваше велике земље. Визија света за коју се залажете, дала је инспирацију и снагу и нашој малој земљи која данас храбро и поносно корача путем напретка и успеха", написао је Вучић на својој Инсатграм страници "будуцностсрбијеав".
 
Вучић је Сију поручио да Србија жели да искреним гостопримством узврати макар малим делом за сву подршку коју кинески председник несебично пружа Србији.

"Живело челично пријатељство Србије и Кине, које се калило у тешким временима и које ћемо наставити да чувамо кроз узајамно поштовање, разумевање и чврсту подршку", закључуо је Вучић.
 
(Телеграф)