КОМЕМОРАЦИЈА ПОВОДОМ СМРТИ НАШЕ КОЛЕГИНИЦЕ И НАШЕ БИВШЕ ДИРЕКТОРИЦЕ ЖЕЉКЕ СПРЕМО :: Semberija INFO ::

 

КОМЕМОРАЦИЈА ПОВОДОМ СМРТИ НАШЕ КОЛЕГИНИЦЕ И НАШЕ БИВШЕ ДИРЕКТОРИЦЕ ЖЕЉКЕ СПРЕМО


Придружила се редакцији небеској, баш на Видовдан

Поводом смрти Жељке Спремо, новинара, уредника и водитеља, препознатљивог гласа, у Центру за културу у Бијељини организована је комеморацији којој су поред њених Горана, Неце и Стефана, присуствовали и њена блиска родбина, колеге и пријатељи...



Жељка је свој живот посветила породици, новинарству и пријатељима. Као доброг човјека и правог професионалца памтиће је сви они који су је, бар мало, познавали.

- Била је одмјерена у послу, а одмјерена и као човјек. Било би лијепо да тако и говоримо о њој, јер само то и заслужује. Веома је тешко наћи ријечи утјехе. У људском смислу отишла је прерано, у професионалном у најбољим годинама. Била је учитељ будућим генерацијама, што није лако у наше вријеме'', рекао је, поред осталог, Мићо Мићић, градоначелник Бијељине.



Жељка је десет година провела радећи на ТВ БН и она је била та која је најавила почетак рада ове медијске куће. Једнако је била добра у информативном, а и забавном програму.

- Када је прије три године дошла у нашу малу редакцију била је пуна ентузијазма. Њену празну столицу смо дуго чували и чекали да нам се Жеља врати. Сад је дефинитивно да неће доћи'', казала је Сњежана Бјелотомић у име Бобар радија, гдје је Жељка радила посљедње три године.

Иначе, Жељка је своју каријеру започела као водитељ на ,,202'' радију у Сарајеву гдје је била до 1992. године. Потом је радила на Радију у Модричи, РТ РС, РТВ БН, РТВ Слобомир..., а у нашој Редакцији, у Семберским новинама, пар мјесеци, 2016. године, обављала је функцију директора.

Иако није дуго била са нама, памтићемо је, не само као руководиоца, него као доброг колегу и дивног човјека.
Преселила се Жељка међу анђеле, гдје јој је и мјесто, јер мир небески њој и припада.

Семберске новине - Семберија инфо