Црнадак: Станивуковић наш кандидат за градоначелника Бањалуке :: Semberija INFO ::

 

Црнадак: Станивуковић наш кандидат за градоначелника Бањалуке


БАЊАЛУКА - Шеф Главног изборног штаба ПДП-а Игор Црнадак рекао је данас у Бањалуци да је ова партија потпуно спремна за предстојеће локалне изборе и очекује велики резултат, који ће, како је рекао, кренути из Бањалуке.


Црнадак је навео да је, осим што је формиран Главни изборни штаб, који је данас одржао сједницу, претходних седмица много урађено и када је ријеч о успостављању комплетне изборне структуре.

"У Бањалуци очекујемо и већи број одборника у односу на прошле изборе, али и да круна великог успјеха буде побједа у Бањалуци и да градоначелник овог града буде кандидат ПДП-а чије ће име бити ускоро познато", рекао је Црнадак новинарима након сједнице Главног изборног штаба.

Он је напоменуо да је званична одлука бањалучког Градског одбора ПДП-а да то буде Драшко Станивуковић, али да је одлучено да се ураде и додатна разматрања.

"Разматрамо и нека друга рјешења, али смо сигурни да ће ПДП имати градоначелника", рекао је Црнадак и додао да је убијеђен да ће опозиција имати једног кандидата за градоначелника у Бањалуци.

Када је ријеч о осталим општинама и градовима, Црнадак је рекао да су у неким локалним заједницама ствари већ јасне, док су у неким у току договори са коалиционим партнерима.

Црнадак је навео да Клуб посланика ПДП-а у Народној скупштини Српске остаје јединствен, те да ће имати јединствена рјешења о свим питањима у партији, па тако и о питању шефа Клуба.

Црнадак је напоменуо да је ПДП против одгађања избора, те изразио наду да ће средства за изборе бити на вријеме обезбијеђена како би 15. новембар био коначан за њихово одржавање.

Срна / Глас Српске