Почело уручење обавјештења и полиса члановима Пензијског плана Владе Републике Српске :: Semberija INFO ::

 

Почело уручење обавјештења и полиса члановима Пензијског плана Владе Републике Српске


Чланови Пензијског плана Владе Републике Српске су добили прве уплате од стране послодаваца, те је Друштво за управљање Европским добровољним фондом а.д. Бања Лука у обавези да достави потребна обавјештења и полисе члановима Пензијског плана Владе Републике Српске.

Због ситуације која је настала појавом пандемије корона вируса, у претходном периоду је било онемогућено да се обавјештења и полисе доставе у сједиште сваког послодавца/институције, што је обавеза Европског добровољног пензијског фонда, како би процес организовања пензијског плана био до краја реализован и у дијелу обавјештавања чланова. Уплате послодавца - Владе Републике Српске су почеле на вријеме и трајале су током и након ванредног стања. 

С релаксацијом мјера Европски добровољни пензијски фонд је наставио са планираном активношћу доставе документације. У току је процес контактирања и усаглашавања датума и времена доставе наведене документације за раднике - чланове Пензијског плана Владе Републике Српске, како би их они могли прузети на свом радном мјесту, односно у сједишту послодавца/институције. 

ПРВА ГРУПА, ТЕРМИНИ:

ДатумЛокација
08.06.2020.Трново, Калиновик, Фоча
Зворник, Осмаци  
Вишеград, Рудо
09.06.2020.Фоча, Чајниче
Милићи, Шековићи, Власеница, Хан Пијесак   
Рогатица, Соколац, Мокро
10.06.2020.Невесиње, Гацко, Берковићи, Билећа
 Сребреница, Братунац
 Пале
11.06. i 12.06.2020.Требиње
 Зворник
 Источно Сарајево
13.06.2020.Требиње, Љубиње

Документација која ће бити достављена је упакована у коверте и означена је за сваког радника понаособ. Овом приликом, поред достављања документације (са потврдом о преузимању и списком чланова Европског добровољног фонда, тј. запослених), чланови тима Европског добровољног пензијског фонда биће на располагању за сва питања и неодумице, као и за презентације прилагођене заинтересованима, у складу са потребама и могућностима, као и расположивим временом.