На подручју Полицијске управе Бијељина санкционисано 17 лица због непоштовања одлука :: Semberija INFO ::

 

На подручју Полицијске управе Бијељина санкционисано 17 лица због непоштовања одлука


На подручју Полицијске управе Бијељина због непоштовања Закључка Републичког штаба за ванредне ситуације о ограничењу и забрани кретања лица на територији Републике Српске којом је забрањено кретање лица са навршених 65 година живота и више, као и забране кретање свим лицима на јавним површинама у времену од 20,00 до 05,00 часова, у протекла 24 часа санкционисано је 17 лица.

​Од укупног броја 10 лица   је санкционисано због непоштовања полицијског часа, два лица са навршених 65 година и више живота  су санкционисана, док је пет лица због окупљања у групама.

 
Полицијска станица Бијељина 2, 22.04.2020. године око 18,20 часова  у Тиршовој улици – бивши круг фабрике Зенит, контролисала је групу од пет лица. Приликом контроле идентификована су лица Н.Р., Б.З., М.Л., С.Ж. и малољетно лице ( 2004). Сва лица су прекршајно санкционисана, док ће се против малољетног лица поступати у складу са одредбама Закона.  
 
Полицијска управа  Бијељина апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона у Републици Српској, а којим се прописују ванредне мјере у циљу превенције ширења вируса корона на територији Републике Српске.

Полицијска управа Бијељина