ПРЕДСЈЕДНИК ПДП-А БРАНИСЛАВ БОРЕНОВИЋ УПУТИО ЈЕ ВЈЕРНИЦИМА И СВЕШТЕНСТВУ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ЧЕСТИТКУ ПОВОДОМ НАСТУПАЈУЋЕГ ВАСКРСА :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДСЈЕДНИК ПДП-А БРАНИСЛАВ БОРЕНОВИЋ УПУТИО ЈЕ ВЈЕРНИЦИМА И СВЕШТЕНСТВУ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ЧЕСТИТКУ ПОВОДОМ НАСТУПАЈУЋЕГ ВАСКРСА


У честитки се наводи да ове године највећи хришћански празник, Васкрс, прослављамо у нешто другачијој атмосфери и околностима него што смо навикли и да моги неће бити у могућности да тога дана виде своје најближе, чланове породице, своје пријатеље и многе људе које воле.
 
„Али наш народ је у својој историји показао да има надљудску снагу, да се много пута и у много тежим околностима враћао из тешких ситуација и задржао свој понос, велико срце и храброст. Зато, будимо такви и сада. Будимо снажни, солидарни, показујмо бригу за ближње, за немоћне, помозимо слабијем, не дајмо јачем да се узвиси у гордости. Сада морамо бити једно и једнаки. Уз најбоље жеље да сви ви и ваши најмилији будете добро, да будете здрави, честитам вам највећи хришћански празник Васкрс. Христос Васкрсе, Ваистину Васкрсе“, поручио је Бореновић.

​(ПДП)