Додик је патолошки случај и највећа пријетња опстанку Републике Српске :: Semberija INFO ::

 

Додик је патолошки случај и највећа пријетња опстанку Републике Српске


Предсједник СНСД-а Милорад  Додик први је прекршио закључке Народне Скупштине Републике Српске гласањем у Предсједништву БиХ,  али то није једини случај када су чланови СНСД –а, када је то њима одговарало, дизали руку и гласали, поручио је предсједник СДС-а и посланик у Парламентарној скупштини БиХ Мирко Шаровић.
 
„Човјек је патолошки случај и највећа пријетња опстанку Републике Српске. Он је у издају кренуо давно а највећа коју је учинио и коју је покушао да заташка и сакрије је увођење Републике Српске у НАТО. Он је кључни издајник који је преко цијелог народа, својим потписом, увео БиХ и РС у НАТО и погазио закључке Народне скупштине РС. Због овога али много тога другог, овај човјек мора отићи са политичке сцене, како би Република Српска била спашена од потпуне пропасти“, упозорава Шаровић.
 
Он истиче да је интересантно  зашто Милорад  Додик толико „пјени и хистерише“, око одлуке Парламента БиХ:  „Па ваљда је он у коалицији са СДА, или можда није?! Зашто се СДС-у и ПДП-у обраћа око чланова ЦИК-а? Зашто се не обрати коалициним партнерима? Ноћашња медијска хајка и испране приче о издајницима само су доказ панике због губитка важне полуге њихове владавине.“
 
„Јавност мора да зна да је било нужно донијети одлуку о избору нових чланова ЦИК-а, како би спријечили Додика да безобзирно краде изборну вољу грађана, а што у континуитету ради већ годинама. Уз то,  члановима ЦИК-а одавно је истекао мандат“, наводи Шаровић.
 
Ово је, истиче Шаровић, побједа демократије.
 
„Крадљивци коначно више неће моћи да краду. Дошло је вријеме да их спријечимо у томе. А што се тешких, ноћас изговорени клевета тиче, Додик ће ускоро одговарати на суду. Ово је побједа демократије, а за Додика шок и земљотрес“, поручио је Шаровић.
 
СДС - Сектор за полтику и медије